Want your
own Fotopage?






 
Gambar Perkahwinan Foto album Kahwin Video inai Melaka
Photobucket
By: Cahaya anika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Aug-2008 18:39 Email | Share | | Bookmark
Universiti Teknologi PETRONAS - Convocation 2008

baling
bersama
budak nakal
View all 18 photos...
#1


#2 & #3


#4


#5


#6


#7


Nuriman 019-2678221
nuriman@cahayanika.com
Photog : Nuramin, Nuriman
Sasaran: Graduan
Tempat kejadian:UTP,Tronoh Perak

www.cahayanika.com


Friday, 15-Aug-2008 00:58 Email | Share | | Bookmark
Selamat pengantin baru Umar dan Azura

Waris Hjh Halimah & Allahyarham Hj Said
kengkawan kak zura
bergambar bersama rumput
View all 14 photos...















Ayah pon nak join sekaki berinai


sempat jgak tangkap gambar penunjuk perasaan nih.


dialog:
iman: "Nan, xpe ke kite bakar bungapi pengantin ni kat taman mainan"
nan: "boleh xde hal, jgn kasi terbakar pokok sudah la"(sambil tanduk dikepala tumbuh )


Acip and Nan, makhluk yg x abes2 bwat sedara mara tergelak. weih aku dah upload dah nih, mane burger aku? hahaha

juga dari gambar bubly-bubba
Nuriman 019-2678221
nuriman@cahayanika.com
Photog : Nuramin, Nurain
Video: Ayah 013-6264283
pengantin: Abg ucu dan Kak zura
Tempat kejadian: Bachang Melaka

www.cahayanika.com


Monday, 11-Aug-2008 01:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat pengantin baru , tp x upload lg gambar

kak nora
eh mane kak zura?
nenek
View all 4 photos...
Salam, ha nanti kan gambar kak zura dan kak nora




dalam kesibukan minggu2, sempat jgak bermain2 dgn efect lighting. terima kasih dkat ibu yg sudi memberi cahaya hahaha


Tuesday, 5-Aug-2008 02:18 Email | Share | | Bookmark
Mission balik UTP 22 ogos 2008

 
 

dimalam yg indah, di celahi dgn phone client yg nak tgok gambar makanan (food photography),namun kerja2 edit gambar nora masih ada lg, tp report intern plak dah 3 minggu x bwat lg, dan dikala membuat pengaturcaraan di office esoknya, tiba2 dapat satu email dari budak bosan ,
Quote:
nah amek neh..
aku bosan smlm..edit gmba sepam.
hahaha


credit to zhee for the image...
http://www.flickr.com/photos/zhee

ade org tanye aku, ade kene mengena dgn sepit baju ke? jawapan nyer ade hehehe

Nuriman
nuriman@cahayanika.com
019 2678221


Thursday, 31-Jul-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
Ape yg ade dkat rumah?

 
 
 
View all 6 photos...


bwat mase skarang nih, rumah pcik talib ni tgh musim buah nih. kalau dulu ramai sedara mara dtg umah makan durian. tp skarang pcik dan mcik sedra ada yg x sihat. jd makan durian pon kene la pantang2. kalau dak azam, die pantang nampak durian, mesti nak makan



buah cempedak plak, biase nye yg busuk2 bg kat ayam . ayam x kesah, die makan je ape yg ade. x memilih pon.



bunga pon jd penghias rumah, adik bradik plak malas2 nak siram bunga lalalala




dkat rumah, walaupon kitorg ada bela ayam siam, burung merpati, lebah, burung2, ayam serama, ikan keli, belut.... lintah ni la yg paling ngada2 skali. kalo nak bg makan darah, ade ke patut hisap darah kite? ish3

tinggal kat kampung mmg best, mcm2 haiwan bleh jumpe, smalam dkat rumah , ade 2 ekor kongkang melintas. sblom ni penah tangkap sekor, then lepas kan balik atas sifat perikemanusiaan. babi hutan pon ade, org kampong sume nak tgok babi utan secara dekat dan tanpa memegang nye hehehe



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net